Despre

Salut si bine ai venit pe acest blog. Nu sunt prea multe de spus despre mine, insa pe scurt, sunt un tanar antreprenor, imi place sa calatoresc si ma pasioneaza tot ce tine de domeniul video/tv. Am inceput sa fac bani inca din clasele primare, cand vindeam pixuri verzi catre colegii de clasa, mai apoi catre toata scoala. “Furnizorul” de pixuri verzi era un magazin aflat in drumul meu spre scoala. Aveam un adaos de 1000%. Dupa vreo 2 luni, un coleg din alta clasa a descoperit ‘furnizorul’, si a inceput sa vanda in scoala pixuri verzi mai ieftine, asa ca am fost nevoit sa scad si eu pretul. Bula asta s-a spart in momentul in care au mai descoperit inca 3 colegi ‘furnizorul’, asadar la nici 3 luni de la inceputul ‘afacerii’ am initiat primul faliment. Am inchis businessul pentru ca toata scoala stia deja care e ‘furnizorul’.

Nu m-am oprit aici. In liceu am inceput sa fac site-uri web. Ceea ce pe vremea aia era ceva. Stiu ca acum nu e mare lucru, insa pentru anii 2000, intr-o Romanie care abia cunostea internetul prin dial-up, site-urile web erau inca un domeniu necunoscut pentru multi. Cand eram pe val cu business-ul asta, am decis sa renunt. Mi-am dorit altceva, asa ca am inceput un rent-a-car. La nici jumatate de an, s-a furat prima masina din flota. Pentru un rent-a-car, un furt de masina este aproape ceva normal. Asa mi-a venit ideea de a construi ListaNeagra.com, prima baza de date cu clienti problema din industria rent-a-car. Pentru ca platforma asta avea mai mult potential decat firma de rent-a-car, am renuntat la rent-a-car si m-am axat pe ListaNeagra.com, site pe care dupa 3 ani de functionare am reusit sa-l vand. A fost primul meu ‘exit’. Banii din vanzarea proiectului i-am spart destul de repede. Nu i-am investit, ca eram prea tanar sa ma gandesc la investitii.

M-am apucat sa fac un business in domeniul tipariturilor. A mers foarte bine o perioada, pana am luat o teapa uriasa. A fost prima paguba uriasa pe care am suportat-o. Atunci mi-am dat seama ca un contract sau un bilet la ordin, poate sa reprezinte fix nimic.

Pentru ca business-ul cu tipariturile era foarte static, iar eu eram un tip foarte activ, am intrat in lumea televiziunii. Iar virusul asta mi-a intrat in sange si mi-a ramas pana in ziua de azi. Astazi incerc sa conduc un business in domeniul productiei tv si a transmisiunilor LIVE.

Imi place la nebunie ce fac, iar daca ar fi sa imi schimb cursul vietii de pana acum, as prefera sa merg pe acelasi drum, sa vand aceleasi pixuri verzi, sa fac aceleasi site-uri sau sa inchiriez o Bora albastra catre un hot. Pentru ca fiecare greseala pe care am facut-o, m-a facut sa fiu omul de astazi.

Citat preferat: “Un om de succes este acela care poate construi o fundatie solida cu caramizile pe care altii le arunca il el.” (David Charles Brink)