Solutii pentru evenimente in perioada Coronavirus

Este din ce in ce mai clar ca vom fi afectati destul de mult de acest virus, dar probabil si mai mult din cauza masurilor pe care autoritatiile le vor lua pentru a stopa epidemia. Doar in cursul zilei de ieri ni s-au anulat mai multe evenimente (cu public, deobicei evenimente de peste 500 de persoane) care ar fi avut loc in urmatoarea perioada. In schimb, a crescut numarul celor care ne solicitau transmisii LIVE pentru evenimentele care ar fi avut loc cu public (sub 150 de participanti): seminarii, conferinte, workshopuri.

Business-urile trebuie sa mearga mai departe. Va fi dureros daca din cauza acestui virus se vor inchide afaceri. Cel mai probabil va exista si acest scenariu. Exista multe firme care depind de evenimente sau de public, iar acestea trebuie sa se reorienteze in urmatoarea perioada. Transmisiile LIVE sunt o modalitate excelenta de a ramane in contact cu publicul care ar fi venit la un eveniment, insa acum trebuie sa ramana acasa.

In plus, in aceasta perioada oamenii vor consuma mult internet sau TV. E o ocazie de a le furniza content video, fie LIVE, fie inregistrat. Exista oportunitati in fiecare problema. Trebuie sa ai curajul de a face pasul si de a specula momentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *