Haters. Haters everywhere

Foarte multi oameni renunta la visurile lor din cauza haterilor. Milioane de vise spulberate, doar din cauza ca cineva a spus ca nu te pricepi, ca nu esti bun, ca nu va merge si o lista de motive mai mult sau mai putin intemeiate. Haterii se gasesc peste tot, in orice patura sociala si in orice domeniu. E gratis si simplu sa fii hater. Nu te costa nimic, iar in plus te poti asunde in spatele unui nickname anonim pe internet sau a unui cont fals. Haterii vor lovi cu putere deobicei in ideile si oamenii cu potential. Deobicei vor ataca oamenii care fac ceva misto. Din pacate, multi cedeaza, ascultand parerea unui grup de oameni care ‘stiu ei mai bine’ cum functioneaza lucrurile.

Oamenii de calitate vor sustine, vor ajuta sau vor indruma ideile noi sau oamenii care vor sa faca ceva, nu ii vor intampina cu hate. Haterii se ‘scuza’ ca aduc o critica foarte constructiva in expunerea lor, insa in spatele acestei scuze, sta doar dorinta de a face rau. In niciun caz bine.

Am observat ca atunci cand ai parte de hate, inseamna ca lucrurile sunt pe drumul cel bun. Ca vei reusi daca vei persevera.

Cand am inceput ANVERGURA, toti haterii s-au strans sa imi spuna cum nu am sansa intr-un domeniu in care altii investesc milioane de euro sau care au inceput afacerea in acest domeniu acum multi ani cand era un moment propice. Toti imi spuneau ca voi inchide intr-un an sau doi, ca acest proiect nu este deloc realizabil. Au trecut 6 ani de atunci si inca nu am inchis, singurul lucru pe care am reusit sa-l inchid a fost gura haterilor. Mai avem si acum hateri care se trezesc din cand in cand cu pareri despre business-ul nostru, insa probabil s-au plictisit sa improaste cu hate acolo unde nu sunt ascultati.

Sfat: nu iti asculta haterii. Ei nu stiu mai bine decat tine ce ai de facut. Ghideaza-te dupa cei care au reusit in viata, nu dupa cei care nu au reusit in viata. Astia sunt haterii: cei care nu au reusit in viata, iar in frustrarea lor isi doresc ca nici altii sa nu reuseasca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *