Din cauza Brexit, 81.000 de domenii .eu au fost suspendate cetatenilor britanici

Iata cat de usor te poti trezi cu un business blocat in online: Brexit. Chiar daca transporturile si comertul par a fi afectate cel mai mult in urma acestui Brexit, inclusiv onlineul nu a scapat: 81.000 de domenii .eu au fost suspendate cetatenilor britanici, care au la dispozitie cateva luni pentru a transfera domeniul catre un proprietar valid al Uniunii Europene.

O multime de afaceri isi desfasoara activitatea online, de la site-uri de prezentare, magazine virtuale sau email. Asta inseamna un blocaj pana la remedierea situatiei sau chiar regandirea de la zero a planului de afaceri.

Pandemia a pus pe butuci o multime de afaceri, si ne-a demonstrat cat de usor, de la o zi la alta putem sa pierdem totul sau aproape totul, independent de vointa sau abilitatile noastre. Online-ul sau business-urile online stau la fel pe o gheata subtire: nu stii niciodata cum si cine va reglementa onlineul si ce legi se vor da in acest sens. “Online-ul este viitorul” se spunea de atata timp, insa nu ne-au spus si ca “Noi vom fi la butoane si vom lua deciziile pentru online”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *